Temporada 2017-2018

Oleanna.

Una peça delirant i controvertida sobre un tema clàssic: la incomunicació entre les persones. John, un professor universitari i la seva alumna Carol, discuteixen sobre el model d’ensenyament a la universitat. Ella descubreix l’amenaça que amaguen les paraules amables del professor i lluita per defensar-se’n. Aquesta és la força d’Oleanna. Una obra que no et deixarà indiferent.

Espai Saleta.

27, 28, 29 d’octubre, 3, 4 i 5 de Novembre de 2017.

Divendres i dissabtes a les 21h. Diumenges a les 18h.

Els Pastorets de Mataró

Cada any, quan arriba Nadal, el teló de la Sala Cabanyes s’alça perquè es representin Els Pastorets de Mataró. Àngels, dimonis i pastors; nimfes, bruixes i follets; actors, músics i tècnics; … i fins a més de 300 persones fan possible cada any un dels principals espectacles nadalencs del país, amb orquestra en directe, més de 50 decorats i espectaculars efectes especials.

Basats en L’Estel de Natzaret de Ramon Pàmies i amb música dels mestres Enric Torra, Felip Vilaró i Miquel Ferrer, els nostres Pastorets s’han adaptat als nous temps incorporant les darreres novetats tècniques a un muntatge que encara conserva molts dels seus tocs artesanals.

L’any passat, Els Pastorets de Mataró van celebrar el seu Centenari i la Sala Cabanyes va rebre la Creu de Sant Jordi.

6, 7, 13, 14, 20, 21, 27 i 28 de Gener, 3 i 4 de febrer de 2018 a Sala Cabanyes.

Billy Elliot.

 

Billy és un  nen d’onze anys orfe de mare. Viu en un barri obrer d’una població del nord d’Anglaterra amb el sey pare Jackie, el sey germà Tony i amb la seva àvia. El seu pare decideix apuntar-lo a boxa, però ell s’apunta a ballet, d’amagat. Un dia el seu pare va a veure’l perquè dubta de que hi vagi content, i en arribar se’l troba practicant ballet. El seu pare s’enfada molt i li diu que el ballet és de nenes, i que els nens juguen a futbol.

Tot i saber que la  seva família no li fa costat, en Billy segueix fent classes de ballet d’amagat amb la senyora Wilkinson. Ella li diu que té molt de talent i aquesta decideix parlar amb el pare d’en Billy a fi de convèncer-lo de que el porti a una de les millors acadèmies de ballet de Londres. Tot i els dubtes, veient que el noi ho fa bé i que hi pot tenir futur, el pare s’ho repensa i porta en Billy a les proves d’accés de l’acadèmia de ballet on, tot i uns quants entrebancs, l’accepten.

3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 de març, 7 i 8 d’abril de 2018 a Sala Cabanyes.

 

 

Els Miserables.

Els Miserables és un musical basat en la novel·la homònima de Víctor Hugo, amb música de Claude-Michel Shönberg i lletra de Alain Boublil, i amb llibret musical de Herbert Kretzmer.

Ambientada a la França de principis del segle XIX gira al voltant de la vida de Jean Valjean, condemnat a presó per robar una barra de pa per poder menjar. Conscient que la pena és injusta, decideix fugir i reintegrar-se a la societat darrere una nova identitat. Uns anys més tard, en aproximar-se la revolució de juliol de 1830, Valjean és un home ric i respectat, propietari d’una fàbrica en un suburbi obrer; però, tot canvia en arribar a la ciutat l’inspector Javert, amb qui havia coincidit a la presó. De fet, Javert reconeix Valjean i s’obsessiona en aconseguir que aquest confessi la seva veritable identitat.

19, 20, 21, 26 i 27 de maig, 2, 3, 9, 10 i 17 de juny de 2018 a Sala Cabanyes.